Skip to main content

Wat zijn de voordelen van Medcos IPL SHR definitief ontharen

  • Nooit meer scheren, harsen, epileren, of waxen
  • Geen ingegroeide haartjes of stoppels meer
  • Na ongeveer 8 behandelingen bent u van uw ongewenste haargroei af
  • Deze methode biedt kwaliteit en optimale veiligheid
  • De behandeling is vrijwel geheel pijnloos

Niet meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes onder uw oksels, op uw bikinilijn of uw rug: dat is wat de MedCos IPL-methode voor u kan betekenen. Bij Manny’s Beauty Business bent u verzekerd van de nieuwste methode en beste kwaliteit. Speciaal voor alle mannen en vrouwen die duurzame haarvermindering wensen.

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, met als gevolg: permanente ontharing. IPL ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel geheel pijnloos mogelijk. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor ontharen van oksels of bikinilijn slechts 5 minuten. Na de behandeling kunt u meteen u dagelijkse activiteiten hervatten.

Om het haarzakje te kunnen bereiken is geleiding via het pigment in de haar nodig. De behandeling moet plaatsvinden in de juiste haargroeifase. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig. In totaal zijn ongeveer 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 of 2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling voor een optimaal en langdurig effect.

IPL-behandelingen zijn niet toepasbaar bij mensen met een negroïde huid; de IPL-onthaarbehandelingen zijn niet toepasbaar bij mensen met dons-of over- gangsbeharing en met blonde, grijze of rode beharing wegens het te lage pigment gehalte in de haren. Er wordt altijd gestreeft naar een haarreductie van 90%, echter kan er nooit een garantie gegeven worden over het uiteindelijke resultaat.

Bent u klaar met ongewenste haargroei en wilt u definitief ontharen om hier vanaf te komen? Maak dan een afspraak bij Manny’s Beauty Business.

Actie!

Momenteel hanteert Manny’s Beauty Business een gereduceerd tarief, voor de kennismakingsactie IPL Definitief ontharen. Bij boeking van een volledig programma krijgt u 1 behandeling cadeau.

Vanaf € 29,- per behandeling.

Pakketprijzen op aanvraag

Medcos Huidverjonging

De warmte-energie van de Medcos IPL stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen waardoor uw poriën minder worden, kleine lijntjes vervagen en de textuur van uw huid verbetert, waardoor uw huid frisser en jonger oogt. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 1-2 weken. Wij adviseren 1 onderhoudsbehandeling per 2 maanden om het resultaat te behouden, omdat het verouderingsproces van de huid altijd door blijft gaan.

ACTIE; Voor een volledige kuur van 8 behandelingen betaalt u 6 behandelingen.

Medcos Couperose en Spider naevi

Storende verwijde bloedvaatjes op de benen (spider naevi ofwel ‘spinnetjes’) en storende verwijde bloedvaatjes op het gezicht (couperose) vervagen en verdwijnen met de Medcos IPL methode. De rode gestolde bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht welke door de warmte ‘loskomen’. De rode storende bloedvaatjes vervagen en verdwijnen met slechts enkele behandelingen. Gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig, met tussenpozen van 2 tot 4 weken.

Medcos Pigmentatie

Met de Medcos IPL SHR kunnen enkele vormen van pigmentatie zeer effectief en veilig behandeld worden (denk aan ouderdomsvlekjes op bijv. de handen). De storende pigmentvlekken worden verwijderd door het gepulseerde licht dat middels een filter van 520 NM wordt overgebracht op de te behandelen locatie. Na iedere behandeling zult u resultaat zien en gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig.