Skip to main content

Lippigmentatie

 • Geeft je lippen een natuurlijke en zwoele kleur
 • Maakt de lippen symmetrisch
 • (Optioneel) doet de lippen optisch vergroten
 • Houdt gedurende 2 tot 4 jaar

Lippigmentatie is het pigmenteren van de lippen voor meer volume, contour en kleur. De pigmentkleur wordt voor elke cliënt naar wens gemaakt. De semi-permanente make-up blijft 2 tot 4 jaar zitten; de duurzaamheid is afhankelijk van het type huid en van externe factoren, zoals peelings, scrub en blootstelling aan té veel zon. Om de kleur en het resultaat zo optimaal mogelijk te behouden, adviseren wij om regelmatig een touch up te doen. Dit kan vanaf 3-24 maanden na de eerste behandeling.

Bij klanten met donkerder pigment in de huid dient op de dag van de afspraak eerst een correctiebehandeling te worden uitgevoerd. Deze behandeling brengt extra kosten met zich mee (€100), omdat er meer tijd moet besteed worden om het gewenste resultaat te behalen.

We beginnen eerst met een intake waarin wij uw wensen bespreken en inschatten wat de realistische verwachtingen kunnen zijn. Dan wordt een toestemmingsformulier ingevuld dat de noodzakelijke medische informatie bevat om de behandeling te kunnen starten. Voor onze database nemen we een foto van u van voor en na de behandeling.

Vooraf tekenen we de vorm uit en bespreken we de kleur, zodat u niet voor verassingen komt te staan. De kleur is na de behandeling altijd feller dan het uiteindelijke resultaat. De kleurintensiteit vermindert tijdens de genezing altijd ongeveer 30% t0t 50%. De huid heeft tijd nodig om te herstellen en de kleur op te nemen. Na zes weken vindt er een nabehandeling plaats, dan is het eindresultaat is zichtbaar.

PMU (Permanente Make-up) reageert op elke huid anders. De ene huid neemt de inkt de eerste keer gelijk goed op, terwijl een andere soort huid de inkt meer afstoot. Daarom bestaat de behandeling uit twee, en mogelijk zelfs uit drie sessies. Hieraan zijn extra kosten verbonden. Een nabehandeling bestaat uit één behandeling. Voor personen met een wat vettere huid, grovere poriën of één of meer littekens is één behandeling echter niet voldoende. Nabehandeling is bedoeld om kleine stukjes bij te werken, niet om de vorm aan te passen. Wil je toch de vorm aanpassen, dan geldt dit als een touch up met het bijbehorende tarief.

De behandeling kan niet worden uitgevoerd tijdens zwangerschap, in het geval van eczeem of andere huidaandoeningen rond de lippen. Bij het gebruik van insuline, bloedverdunners of antistollingsmiddelen graag van te voren melden zodat wij dit kunnen bespreken.

Voorzorg

Belangrijk om te weten voordat je de behandeling ondergaat

 • Minimaal 48 uur voor de afspraak: geen alcohol, aspirines of andere bloedverdunnende middelen gebruiken.
 • Tot één week voor de behandeling: geen peelings en de lippen niet blootstellen aan de zon of zonnebank. Behandeling op een zongebruinde huid is niet mogelijk
 • Na de behandeling moeten de lippen zeven dagen droog blijven. Het wordt afgeraden om de eerste drie dagen te sporten. Door het zout wat in transpiratievocht zit, zal de kleur eerder verdwijnen.
 • Als je eerder een koortslip hebt gehad is de kans groot dat je koortsuitslag krijgt na de behandeling. Als je zeker wilt zijn om dit niet te krijgen is het noodzakelijk om eerst contact op te nemen met je huisarts voor medicatie. Deze dien je voor en na de behandeling te gebruiken.

Nazorg

 • Eerste half uur niet eten of drinken
 • Aankomende 7 dagen zoveel mogelijk droog houden
 • De lippen insmeren met de aanbevolen nazorg
 • Niet aan de korstjes zitten, ook niet als het jeukt
 • Eerste 4 weken na de behandeling: geen sauna, zonnebank of zonnebaden
 • Geen scrub gebruiken
 • Eerste 4 uur na de behandeling niet roken

Ombre brows

 • Geeft de wenkbrauwen een natuurlijk poeder effect
 • Maakt de wenkbrauwen symmetrisch
 • Houdt gedurende 2 jaar
 • Kleurt niet rood of blauw

Dit is een realistisch getatoeëerd poederig effect op de wenkbrauwen met een natuurlijk lichter verloop van de voorzijde naar donkerder op het uiteinde van de wenkbrauwen. Dit is namelijk ook de natuurlijke groei en verloop van onze eigen wenkbrauwen. Naarmate we ouder worden verliezen we vaak veel haar aan de bovenzijde van de wenkbrauwen. Dit gebeurt al op een jonge leeftijd. Met behulp van semi-permanente wenkbrauwen (dus geen tattoo) maar een semi permanente make-up worden de Ombre Brows gemaakt.

We beginnen eerst met de intake waarin we u wensen bespreken en wat de realistische verwachtingen kunnen zijn. Een toestemmingsformulier zal worden ingevuld om ervoor te zorgen dat we alle medische informatie hebben die nodig is voordat de procedure van start kan gaan. Ook zal er een foto worden genomen van voor en na de behandeling voor mijn database.

De vorm wordt van tevoren getekend zodat u niet voor verassingen komt te staan en ook de kleur wordt besproken. De kleur is na de behandeling altijd heftiger dan het uiteindelijk wordt. Het loopt tijdens de genezing altijd ongeveer 20% terug. De huid heeft tijd nodig om te herstellen en de kleur op te nemen. Na zes weken is er een nabehandeling, na deze behandeling is het eindresultaat is pas zichtbaar.

De eerste behandeling duurt ongeveer twee uur. Na de eerste behandeling heeft uw huid de tijd nodig om te herstellen en het pigment op te nemen. Op basis van hoe goed het pigment is opgenomen in uw huid (dit verschilt per persoon) wordt de nabehandeling uitgevoerd. Houd u er alstublieft rekening mee dat de nabehandeling 6 weken na u eerste behandeling wordt ingepland. Dit ter garantie van een duurzame PMU. Een nabehandeling bestaat uit één behandeling. Dit is niet voor iedereen voldoende, vooral als je een vettere huid, grove poriën of een litteken hebt. De nabehandeling is bedoeld om kleine stukjes bij te werken. Het is dus niet mogelijk om de vorm te veranderen. Als u dit wel graag wilt dan geldt dit als touch-up.  De totale genezing van de wenkbrauwen duurt ongeveer 7 dagen. Gedurende deze periode mogen uw wenkbrauwen niet nat worden. Het blijft ongeveer 2 jaar mooi en als je er niks meer aan zou doen vervaagd het uiteindelijk uit de huid. Als u het bijhoudt met een jaarlijkse touch-up, kunt u langer plezier hebben van u prachtige Ombre Brows.

Voordelen van deze techniek

 • Snelle genezing, geen verkleuring en what you see is what you get!
 • Er wordt uitsluitend met hoogwaardige pigmenten gewerkt dus de pigmenten kleuren niet blauw of rood.
 • Er wordt erg subtiel gewerkt. De PMU wordt laag voor laag ingebracht zonder de huid te beschadigen. Door deze techniek is de behandeling vrijwel pijnloos.

Tijdens de zwangerschap, in het geval van eczeem of andere huidaandoeningen rond de wenkbrauwen kan de behandeling niet worden uitgevoerd. Hetzelfde geldt bij het gebruik van bloedverdunners of antistollingsmiddelen. Als u diabetes heeft kan u alleen behandeld worden met een schriftelijke verklaring van de huisarts. U dient namelijk 24 uur voor de behandeling te stoppen met de insuline.

Voorzorg

Belangrijk om te weten voordat je de behandeling ondergaat

 • Minimaal 48 uur voor de afspraak; geen alcohol, aspirines of andere bloed verdunnende middelen innemen.
 • Tot één week voor de behandeling; geen peelings en de wenkbrauwen niet blootstellen aan de zon of zonnebank. Er wordt niet behandeld op zongebruinde huid.
 • Na de behandeling moeten de wenkbrauwen zeven dagen droog blijven. Het wordt afgeraden om de eerste drie dagen te sporten. Door het zout in zweet zal de kleur eerder verdwijnen.

Nazorg

 • Eerste 24 uur niet douchen (nat maken)
 • Aankomende 7 dagen droog houden
 • Niet aan de korstjes zitten, ook niet als het jeukt
 • Komende 4 weken geen sauna, zonnebank of zonnebaden
 • Geen scrub gebruiken

Infralash

Infralash is een hele fijne eyeliner die tussen de wimperrand word geplaatst. Zo krijgt u een frissere blik en lijken uw wimpers bij de aanzet voller, maar dan heel natuurlijk. Perfect voor een natuurlijke open look.

De Infralash kan zowel aan de boven- en onderkant gezet worden. Of alleen aan de boven- of onderkant.